Menukort
Kødretter
Carne-Meat
29. Whiskey flamberede Oksemørbrad stykker m/ champignon i paprika flødesauce. Whiskey flamed pieces of of beef tenderloin, with mushrooms in paprika cream sauce |
249,00 |
35. Pollo Alla Boscaiola Kyllingefilet m/ champ. rød peber og flødesauce Chicken filét w/ mushrooms, red pepper and cream sauce |
179,00 |
Bøffer / Steaks
30. Oksefilet, med fedtkant, ca. 200g årstidens garniture og nye kartofler
|
229,00 |
31. Oksemørbrad, ca. 200g årstidend garniture og nye kartofler
|
279,00 |
32. Rib Eye steak, marmoreret, ca. 250g årstidens garniture og nye kartofler
|
299,00 |
|
|
Sauce, vælg imellem:
|
Bearnaise sauce |
Alle kødretter serveres med Venezia´s tilbehør og dagens kartofler.
All meat courses served with Venezia´s vegetables and potatoes.
Kokken anbefaler; skær din bøf over på midten så snart du har fået den serveret, så kan du med det samme se, om kødet har den ønskede tilberedning.