Menukort

Kødretter
Carne-Meat

29. Whiskey flamberede Oksemørbrad stykker
m/ champignon i paprika flødesauce. 
Whiskey flamed pieces of of beef tenderloin, 
with mushrooms in paprika cream sauce
229,00 
35. Pollo Alla Boscaiola
Kyllingefilet m/ champ. rød peber og flødesauce
Chicken filét w/ mushrooms, red pepper and cream sauce
169,00

 

Bøffer / Steaks

30. Oksefilet, med fedtkant, ca. 200g

årstidens garniture og kartofler


Fillet of Beef.

199,00

31. Oksemørbrad, ca. 200g

årstidend garniture og kartofler


Beef tenderloin

239,00

32. Rib Eye steak, marmoreret, ca. 300g

årstidens garniture og kartofler


Tender marbled cut

269,00

33. T-bone steak, ca 400g
Halv mørbrad / halv filet

årstidens garniture og kartofler


Half beef tenderloin / half fillet of Beef

299,00

Sauce, vælg imellem: 
Sauce, choose between: 

 

 

 

 

Bearnaise sauce
bearnaise sauce 
Champignon sauce
Mushroom sauce
Pernod / gorgonzola sauce
Pernod and gorgonzola sauce
Pebersauce med rødvin
Peppersauce wtih redwine

 

Alle kødretter serveres med Venezia´s tilbehør og dagens kartofler.
All meat courses served with Venezia´s vegetables and potatoes.

 


 

Kokken anbefaler; skær din bøf over på midten så snart du har fået den serveret, så kan du med det samme se, om kødet har den ønskede tilberedning. 

Buon appetito
bubblemedia