Mad ud af huset

Små forretter / tilbehør

A Italienske brød, 3 STK. m/ hvidløgsdip

25,00

B  ITALIENSK  BRØDKURV MED 8 STK. BRØD

  MED HVIDLØG/HVIDLØG OG OST

 

59,00

C Stor italiensk brødkurv,(NOK TIL 4 PERS.)
ET MIX AF BRØD MED ROSMARIN, HVIDLØG OG OST, HVIDLØGSDIP

99,00

D Oliven

29,00

Forretter

1 Lumache All Aglio
Vinbjergsnegle i hvidvin og hvidløgssmør.

79,00

.

 

2.B Cozze (min. 2 couv.) Pris pr. couv:
Blåmuslinger, hvidvinsdampede med chili og hvidløg.

99,00

3 Camberi All Aglio
Gratinerede rejer med hvidløg og ost.

99,00

4 COCKTAIL DE GAMBERETTI

VENEZIAS LÆKRE REJECOCKTAIL PÅ DEN MODERNE MÅDE

99,00

5 Bruschetta
Brød m/oliven, tomater, hvidløg og frisk basilikum.

49,00



 



 

Supper

8A Legeret hummer suppe
med rejefyld

89,00

8B Minestrone
Italiensk grøntsagssuppe.

69,00

8C Tomatsuppe

69,00

Salater

 

11 InsalataCAPRESE
TOMATSALAT MED FRISK MOZARELLA

69,00

 

 

Fisk - Skaldyr



 

 

 

37 Cozze (min. 2 couv.) SOM HOVEDRET Pris pr. couv:
Blåmuslinger, hvidvinsdampede med chili og hvidløg.

130,00

Prima Piatti

15 Spaghetti Carbonara
Spaghetti med bacon, løg og parmasanost i flødesauce.

110,00

16 Spaghetti Arrabiata
Spaghetti med bacon, løg, chili og hvidløg i tomatsauce.

110,00

17 Spaghetti Bolognese
Spaghetti med klassisk kødsauce.

110,00

18 Tagliatella Salmone
Spaghetti med røget laks og spinat i let flødesauce.

120,00

19 Tagliatella Al Pollo
Pastarør med kylling, broccoli og rød peber i let karryflødesauce.

110,00

20 Lasagne Al Forno
Klassisk lasagne.

110,00

21 Spaghetti Gamberi
Ristede rejer og muslinger med spaghetti, chili og hvidløg

110,00

22 Italienske kødboller
Italienske kødboller med spaghetti i tomatflødesauce.

120,00

23 Penne Venezia
Pastarør med oksemørbrad, bacon og løg i tomatflødesauce.

130,00

Kødretter & Steaks

29 oksemørbradstykker, whisky flamberet i flødesauce, med paprika og champignoner

 

210,00

30 Oksefilet, med fedtkant, ca. 200g garniture og kartofler

200,00

31 Oksemørbrad, ca. 200g, garniture og  kartofler

230,00

32 Rib Eye steak, marmoreret, ca. 250 g, garniture og  kartofler

275,00



 

35 Pollo Alla Boscaiola
Kyllingefilet m/champignon og rød peber i flødesauce.

garniture og kartofler

179,00

Sauce, vælg imellem 

 

 

 

 

Bearnaise sauce
bearnaise  sauce 
Champignon sauce
Mushroom sauce
Pernod / gorgonzola sauce
Pernod and gorgonzola sauce
Pebersauce med rødvin
Peppersauce wtih redwine 

Til alle kødretter og steaks er der Venezia's tilbehør, dagens kartofler samt valgfri sauce.

Buon appetito
bubble