Menukort

Kødretter
Carne-Meat

29. Whiskey flamberede Oksemørbrad stykker
m/ champignon i paprika flødesauce. 
Whiskey flamed pieces of of beef tenderloin, 
with mushrooms in paprika cream sauce
229,00 
35. Pollo Alla Boscaiola
Kyllingefilet m/ champ. rød peber og flødesauce
Chicken filét w/ mushrooms, red pepper and cream sauce
169,00

 

Bøffer / Steaks

30. Oksefilet, med fedtkant, ca. 200g
Fillet of Beef.

199,00

31. Oksemørbrad, ca. 200g
Beef tenderloin

239,00

32. Rib Eye steak, marmoreret, ca. 300g
Tender marbled cut

269,00

33. T-bone steak, ca 400g
Halv mørbrad / halv filet
Half beef tenderloin / half fillet of Beef

299,00

Sauce, vælg imellem: 
Sauce, choose between: 

 

 

 

 

Klassisk flødesauce
Créme sauce 
Champignon sauce
Mushroom sauce
Pernod / gorgonzola sauce
Pernod and gorgonzola sauce
Pebersauce med rødvin
Peppersauce wtih redwine

 

Alle kødretter serveres med Venezia´s tilbehør og dagens kartofler.
All meat courses served with Venezia´s vegetables and potatoes.

 


 

Kokken anbefaler; skær din bøf over på midten så snart du har fået den serveret, så kan du med det samme se, om kødet har den ønskede tilberedning. 

Buon appetito
bubblemedia